Tarieven

Het kennismakingsgesprek – Gratis

Het kennismakingsgesprek is gratis en duurt 45 minuten. Door het eerste gesprek gratis aan te bieden, wil ik je de mogelijkheid geven om op een laagdrempelige manier kennis te maken met mij. We kunnen in kaart brengen waar je tegenaan loopt en wat je graag veranderd wilt zien. Daarnaast biedt het je de mogelijkheid om een beeld te krijgen van wie ik ben en wat ik voor jou kan betekenen.

De behandelgesprekken – €85,- voor een gesprek van 60 minuten

De behandelgesprekken bied ik aan voor €85,- per 60 minuten incl. btw. Ik heb geen contracten met zorgverzekeraars wat betekent dat de zorg niet vanuit de basisverzekering vergoed kan worden. Uiteraard kun je altijd kijken of je de gesprekken vergoed kunt krijgen via andere wegen, denk hierbij aan je werkgever.

Standaardbehandeling – één kennismakingsgesprek en 5 behandelgesprekken

Uit ervaring blijkt dat de meeste mensen genoeg hebben aan één kennismakingsgesprek en 5 behandelgesprekken. Dit varieert uiteraard per persoon en per hulpvraag. Tijdens het kennismakingsgesprek kunnen we een inschatting maken van het aantal gesprekken dat je nodig hebt.

Online behandeling – €75,- voor een gesprek van 60 minuten

Het is ook mogelijk om online behandelgesprekken aan te gaan. De kosten hiervoor bedragen €75,- voor een gesprek van 60 minuten incl. btw.

Betaling

De betaling vindt maandelijks plaats. De factuur wordt per mail verstuurd.