Online behandeling

Naast face-to-face contact bied ik ook online gesprekken aan. Online gesprekken vergroten de praktische haalbaarheid van de gesprekken en maken het eerste contact extra laagdrempelig.

Gesprekken vanuit iedere locatie

Het kan lastig zijn om naast je werk, je gezin en je sociale leven tijd vrij te maken om aan jezelf te werken. Online gesprekken kunnen een uitkomst zijn als je wel wilt veranderen, maar niet weet waar je de tijd vandaan moet halen. Het neemt reistijd weg en geeft je de ruimte om zelf te bepalen waar je in gesprek gaat.

Laagdrempelig contact

Het kan best spannend zijn om voor het eerst in gesprek te gaan met iemand. Je vraagt je misschien af: ‘Is het wel echt nodig? Wat komt er naar boven? Zal het me wel helpen? en Heb ik wel een klik met de coach/psycholoog?’. Online gesprekken helpen je om er op een laagdrempelige manier achter te komen of coaching iets voor jou is. Het enige wat je nodig hebt is goedwerkende computer.

Online gesprekken vs. face-to-face gesprekken

De werkwijze van online gesprekken verschilt niet van de face-to-face gesprekken. Ook bij de online gesprekken starten we met het inventariseren van dat waar je tegenaan loopt, wat je wilt veranderen en wat je verwachtingen van de gesprekken zijn. In de vervolggesprekken zullen we net als in de face-to-face gesprekken een plan van aanpak maken en uitvoeren. Op deze pagina vind je meer informatie over mijn werkwijze.

Benodigdheden voor gesprekken online

Het enige wat je nodig hebt voor online gesprekken is een goedwerkende computer met een goedwerkende internetverbinding. Daarnaast is het belangrijk dat je een rustige plek opzoekt waar je niet gestoord kunt worden. Mijn voorkeur gaat uit naar videobellen. Het vergroot het gevoel van persoonlijk contact en ik vind het prettig om elkaars gezichtsuitdrukking te kunnen zien. Mijn inziens helpt dit om goed met elkaar te kunnen communiceren.

Heb je interesse in online gesprekken? Neem dan contact met mij op voor een gratis online kennismakingsgesprek.